Parduodamas namas

Kęstučio g.

Palanga

Kaina: 2 130 000 EUR

Šis namas - tai unikalus objektas pačioje geriausioje vietoje Palangoje - Birutės parko kaimynystėje, Kęstučio g. ir Birutės al. sankirtoje

Pagrindinė informacija

Didžiausias privalumas - nuostabi namo lokacija. Artimiausioje kaimynystėje - prabangūs gyvenamieji ir daugiabučiai namai, geriausi Palangos viešbučiai su puikiai vertinamais restoranais. Taip pat ir Birutės, bei Pasakų parkai. Iki jūros - vos apie 300 metrų.

Privatus 6 arų prižiūrimas sklypas. Visas sklypas aptvertas, apželdintas, išklotos trinkelės. Sklype auga brandžios pušys, tujos, kiti augalai.

Namas išsidėstęs per keturis aukštus - trijuose gyvenamuose aukštuose įrengta po du dviejų kambarių butus (viso šeši butai). Rūsyje įrengtas sandėliukas, katilinė, skalbykla, gyvenamasis kambarys ir san. mazgas pagalbiniam žmogui.

Visi butai pilnai įrengti ir paruošti gyvenimui - vieno iš butų nuotraukos matomos skelbime. Visuose butuose yra oro kondicionieriai, individualiai valdomas šildymas, rekuperacinė sistema, visa reikalinga buitinė technika ir baldai. Visi butai turi balkonus arba terasas.

Namas šildomas dujomis (dujinis katilas rūsyje). Karštas vanduo ruošiamas saulės energijos ir dujų pagalba.

Kieme numatytos šešios parkavimo vietos.

Kviečiu atvykti apžiūrai ir įsitikinti šio namo išskirtinumu, skambinkite Jums patogiu metu
Objekto duomenys
Plotas (m²)

328

Sklypo plotas (a)

6

Kambariai

6

Vonios

6

Šildymas

dujinis

Pastatyta (m.)

2015

Daugiau nuotraukų (+16)
UAB "Rebaltic" Prestižinis būstas
Liejyklos g. 3, LT-01120, Vilnius
Tel.: +370 687 55595, info2@rebaltic.lt